Preview Mode Links will not work in preview mode

WordPress Podcasten

Aug 31, 2018

I dette afsnit taler jeg om plugins, hvad det er og hvad du skal være opmærksom på, samt 3 råd til hvordan du vælger plugins.


Aug 31, 2018

Velkommen til den første WordPress 1-til-1, hvor vi sammen, dykker ned i WordPress og vil gøre det lidt enklere at følge med i hvad WordPress egentlig er for en størrelse.

Fordi vores mål med WordPress Podcasten er, at gøre det enklere for dig, at have med WordPress at gøre, udgiver vi disse WordPress 1-til-1...


Aug 28, 2018

I dette afsnit gøre vi dig lidt mindre forvirret ved dykke ned i hvad GDPR betyder for dig som hjemmesideejer. Og vi vil gøre det på forståeligt Dansk.

Kåre har over den seneste tid arbejdet tæt sammen med en del af WordPress udviklingsteamet for at gøre GDPR enklere når det kommer til WordPress.

Så hvad end du...


Aug 28, 2018

WordPress Podcasten er podcasten hvor vi gør WordPress jordnært for dig og giver inspiration, viden og konkrete værktøjer til at gøre din hverdag med WordPress enklere.

Yan og Kåre går i dybden med plugins og temaer, samt vigtige temaer som privatlivspolitik, brugervenlighed og den Danske version af...